Szerződéskezelés a Poszeidon rendszerben

Egy intézmény működésében nagy szerepet játszanak a különböző szerződések, melyek megfelelő rendszerezését és kezelését segíti a Poszeidon rendszer. Egy szerződéshez egy, a rendszerben már rögzített iratot rendelhetünk, és nyilvántartjuk a legkülönbözőbb adatokat, mint például a típus, érvényesség, szerződéskötés dátuma, érték, állapot, megszüntetés oka. A partnereket előre rögzített partnertörzsből választhatjuk ki, így biztosítva az egyediséget és a visszakereshetőséget. A fizikai irat útjának követésén túl az elektronikus tárolás lehetősége is adott, így a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó azonnal be is tekinthet a dokumentumba.

Szerződések menüpont Web kliens

A Szerződések felületen egyesével szerkeszthetők és módosíthatók a rögzített szerződéshez tartozó meta-adatok.

A felület jogosultsághoz köthető, így csak az arra jogosult, Szerződéskezelő szerepkörrel rendelkező felhasználók férhetnek hozzá az adatokhoz.

Kiválasztott szerződés szerkesztő felület

A rendszer képes célzottan a felhasználók postafiókjába értesítést küldeni A szerződés belső határidejének lejáratáról, valamint az iktatott irat szerződéstárba emeléséről. Ezeket az email értesítéseket a felhasználók beállíthatják a Profiljuk alatt található Hírlevelek menüponton.

Hírlevél beállítások Web kliens

Szerződéskezelés Telepített kliensen:

A Szerződéstár felület elérhető a telepített kliensen belül is, így az IIS-el nem rendelkező ügyfelek is rögzíthetik szerződéseiket a rendszerben.

Ehhez tartozóan minden felület és funkcionalitás elérhető ugyan úgy mint a böngészőből megnyitható kliensben.

Szerződések menüpont Telepített kliens

A rendszer által küldött értesítéseket a felhasználók beállíthatják maguknak a Saját menüpont alatti Hírlevelek beállításai almenüponton.

Hírlevél beállítások telepített kliens