Dokumentumkezelés

A Poszeidon DMS (Document Management System) modul segítségével lehetőség van elektronikus dokumentumok magas szintű kezelésére. A dokumentumok feltöltése drag and drop módszerrel, vagy akár a rendszerben tárolt adatok kiválasztásával is lehetséges, így gyorsítva a munkamenetet. Természetesen a biztonság itt is elsődleges szempont, teljes körűen testre szabható, hogy ki, mely mappához-dokumentumhoz, milyen jogosultsággal férjen hozzá, megjelenítés, olvasás, letöltés, módosítás szinten, és minden egyes tevékenységről naplóbejegyzés készül. A mappákon belül a fájlok kategorizálását és kereshetőségét (az OCR technológián kívül) címkékkel és kulcsszavakkal segítjük, melyek szabadon definiálhatók, így nem csak egy-egy dokumentum alapadatait tartjuk nyilván (mint például létrehozás ideje, létrehozó, utolsó módosító, verziószám, stb.), hanem a szakterület speciális igényeinek is megfeleltethető.

Mivel a Poszeidon egyes funkciói kapcsolódnak és kiegészítik egymást, természetesen a DMS-ben tárolt dokumentumokra is illeszthetőek munkafolyamatok, iktathatóak vagy akár egy egyedi ügy is indítható belőlük. A Poszeidon rendszer a dokumentumok keletkeztetését és dokumentum mappához rendelését előre definiálható és mappához rendelhető dokumentum sablonokkal támogatja. A dokumentum mappák tetszőleges mélységig felépíthető hierarchikus struktúrába rendezhetőek, aminek segítségével ügyenként, vagy akár ügy típusonként is csoportosíthatóak.

A webes felületen az áttekinthetőség érdekében különböző nézetek segítségével zajlik a dokumentumkezelés. A Szerkeszthető mappák nézetről közvetlenül is van lehetőség egy kattintással a mappában található összes elektronikus állomány (PDF, docx) AVDH-val történő aláírására.

A mappa kapcsolódásainál hozzáférhetőek (jogosultság függvényében) a vonatkozó ügyintézések, illetve a mappában található elektronikus állományok. Utóbbiak aláírása egyesével is elvégezhető